Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.
Jane Fonda - mijn leven (gesigneerd)Beautiful Inside My Head Forever
Stad van Letters (gesigneerd)

Beschikbaarheid
In voorraad: 1
Leverbaar binnen:

zeldzaam_24h.png

Stad van Letters (gesigneerd)

Prijs: € 1.000,00

Stel een vraag over dit boek

<-- Blader in het boek

In 2004 was Gent "wereldboekenstad", een concept bedacht door UNESCO. 'Stad van Letters' is het rode-draadproject van dit jaarlijks terugkerende project. Voor 'Stad van Letters' zijn 26 duo's gevraagd om een letter van het alfabet uit te kleden en grondig te onderzoeken. Een schrijver en een kunstenaar uit een andere discipline kregen een letter toegewezen. Daarmee maakten zij .... iets.

Het resultaat? De letters hebben van alles opgeleverd. Een kunstwerk, een juweel, een toneelvoorstelling, placemats en een eetbaar kookboek. Elk eindproduct is vereeuwigd in een boek en aangevuld met een verslag van de samenwerking, deleted scenes en andere extra's.

In totaal zijn er dus 26 boeken ontstaan, voor elke letter van het alfabet een. Vele bekende kunstenaars hebben aan dit project deelgenomen. En met een verbluffend resultaat. De gehele serie is nieuw verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl. Zowel gesigneerd (E 1.000,-), als ongesigneerd (E 400,-).

De boeken worden geleverd met een houten stok zodat ze mooi kunnen worden gepresenteerd (zie foto's). Zeldzaam, uniek, ongekend en bijzonder.

Oplage
1.500 exemplaren en 52 exemplaren genummerd en gesigneerd.
Prijs
E 400,- voor de complete reeks van 26.
E 1.000,- voor de complete reeks van 26, genummerd en gesigneerd.


Auteurs: Dimitri Verhulst, Tom de Lanoye, Joost Zwagerman, Wim Helsen, John Körmeling, Spinvis, Simon Vinkenoog, Toon Tellegen e.v.v.a.
Uitgever: Imschoot Publishers
Druk: 1e
Uitgiftejaar: 2004
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover met achterkant van foamalux + presenteerstok
ISBN: 978 90 77 3623 55
Gewicht: 13 kg
Formaat: 20 cm hoog / 30 cm breed / 1 cm dik
Aantal blz.: 42


 Laatste update: Thursday, 21 February 2019 19:33