Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.
45 jaar met Philips (gesigneerd)Selected Portraits

Beschikbaarheid
In voorraad: 2
Leverbaar binnen:

24h.gif

Klaas Gubbels - de voortgang

Prijs: € 40,00

Stel een vraag over dit boek


Het werk van Klaas Gubbels bevindt zich onder andere in Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam, Stedelijk Museum Amsterdam en Museum voor Moderne Kunst Arnhem, naast vele particuliere collecties in binnen- en buitenland. In de hoofdtekst van Klaas Gubbels - De Voortgang voert auteur/regisseur Cherry Duyns een dialoog met de kunstenaar over de totstandkoming van zijn werk. Daarnaast toont dit unieke boek de eerste stappen die Gubbels zette van schilderen naar driedimensionaal werken. Het geeft een overzicht van de cortenstalen beelden die zijn ontstaan sinds het nieuwe millennium, documentaire foto's van Vincent Mentzel en Cherry Duyns en een indrukwekkende collectie hoofdzakelijk recente schilderijen.

De bijgevoegde dvd 'Stilleven van een schilder' bevat prachtig beeldmateriaal: de uitzending van Het uur van de Wolf die aan Gubbels werd gewijd (2003) plus opnames van diverse, nooit eerder gepubliceerde interviews. Deze uitgave maakt duidelijk dat het oeuvre van Klaas Gubbels nog steeds levendig en in ontwikkeling is.

Auteur: Cherry Duyns
Uitgever: De Boekenmakers
Druk: 1e
Uitgiftejaar: 2008
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover + DVD
ISBN: 978 90 777 4031 6
Gewicht: 1,6 kg
Formaat: 29 cm hoog / 25 cm breed / 2,5 cm dik
Aantal blz.: 192


 Laatste update: Thursday, 21 February 2019 18:37