Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.
Jane Fonda - mijn leven (gesigneerd)Stad van Letters (gesigneerd)

Beschikbaarheid
Dit boek is momenteel niet beschikbaar.
Leverbaar binnen:

not_available.gif

Beautiful Inside My Head Forever

Prijs: € 400,00

Stel een vraag over dit boek


In 2008 maakte kunstenaar Damien Hirst wereldwijd furore door 287 van zijn kunstwerken bij Sotheby's ter veiling aan te bieden. Dat was ongekend voor een nog levende kunstenaar. De galeriewereld was in rep en roer en veel insiders hoopten op een fiasco. Het tegendeel was waar. De veiling bracht ruim 100 miljoen euro op en alle aangeboden objecten werden, ver boven de verwachte prijs, verkocht. Inclusief Het Gouden kalf en de Haai in formaldehyde.

Voor deze veiling maakte Hirst een 'catalogus' die zijn weerga in de kunstwereld niet kent. Een uit 5 delen bestaand kunstwerk in full colour, verpakt in een schitterende hardcover. De 5.000 exemplaren waren binnen 1 dag verkocht. Een uniek en zeer zeldzaam collectersitem.

 <- Klik hier voor een
  YouTube reportage!

SpecialeBoeken.nl beschikt over slechts 1 exemplaar van dit unieke kunstwerk. De catalogus verkeert in nieuwstaat en wordt bezorgd per koerier. Leuk en uniek extraatje: de originele uitnodiging voor het openingsfeest op 12 september 2008.

Auteurs: Michael Bracewell e.a.
Uitgever: Sotheby's
Druk: 1e
Uitgiftejaar: 2008
Taal: Engels
Bindwijze: 5 softcovers + Box
ISBN: n.v.t.
Gewicht: 5 kg
Formaat: 32,5 cm hoog / 23,5 cm breed / 6 cm dik
Aantal blz.: 648

 


 Laatste update: Friday, 19 April 2019 05:11