Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.

Kunst

Sorteer op:

Schilders van een andere werkelijkheid

€ 150,00

Fraai, compleet en overzichtelijk naslagwerk over de collectie van het inmiddels gesloten Scheringa Museum voor Realisme in Spanbroek. Zeer schaars en in absolute nieuwstaat.

[Boekdetails...]

 


Le Matin

€ 100,00

Weer zo'n immens fotoboek van een uitzonderlijk formaat. Belgisch fotograaf Henk van Cauwenbergh fotografeerde 100 mooie vrouwen in het vroege ochtendlicht. Net wakker en dan op de gevoelige plaat. En met wat een resultaat...

[Boekdetails...]

 


Dennis Hopper Photographs 1961 - 1967

€ 2.000,00

Gelimiteerde en gesigneerde uitgave met foto's van de onlangs overleden acteur Dennis Hopper. Hopper was naast acteur en regisseur ook beeldend kunstenaar. Nog maar 1 exemplaar beschikbaar voor Nederland en Belgi├ź...

[Boekdetails...]

 


Lexicon of the Belgian romantic painters

€ 50,00

Encyclopedisch boekwerk met een compleet overzicht van alle Belgische romantische schilders in de periode 1750 - 1875. Inclusief 48 pagina's met signaturen. Een onmisbaar naslagwerk voor liefhebbers van de Belgische romantische school.

[Boekdetails...]

 


White Ass European Cowboy

€ 100,00

Met trots presenteert SpecialeBoeken.nl dit boekwerk van vinyl. Een 'awardwinning' kunstwerk gemaakt door muzikant en kunstenaar Arno Hintjens. Gelimiteerd, zeldzaam en ongekend... Klik op het boek en blader er doorheen.

[Boekdetails...]

 


Beautiful Inside My Head Forever

€ 400,00

Dit is geen boek, dit is een kunstwerk. Het is de catalogus van de wereldbroemde veiling in september 2008 van een aantal werken van Damien Hirst bij Sotheby's. Uitgebracht in een oplage van slechts 5.000 stuks en destijds binnen 1 dag uitverkocht.

[Boekdetails...]

 


Stad van Letters (gesigneerd)

€ 1.000,00

Een fabelachtige serie van 26 "boeken" gemaakt in het kader van Gent Wereldboekenstad. Maar liefst 52 kunstenaars werkten mee aan dit rode-draadproject. Dit kunstwerk is door alle betrokken kunstenaars gesigneerd. Ook ongesigneerd verkrijgbaar.

[Boekdetails...]

 


De Monstertrilogie (gesigneerd)

€ 200,00

We komen weer superlatieven tekort als we dit object moeten beschrijven. De monstertrilogie van Tom Lanoye verpakt in een 'boekblik'. Genummerd, gelimiteerd (999 stuks) en gesigneerd. Exclusief verkrijgbaar, de allerlaatste exemplaren...

[Boekdetails...]

 


Klaas Gubbels - de voortgang

€ 40,00

Klaas Gubbels is de schepper van een intrigerend oeuvre van schilderijen, beelden, grafiek en objecten. Het boek wordt geleverd inclusief een unieke DVD met een uitzending van het VPRO-programma "Het uur van de wolf".

[Boekdetails...]

 


Matisse - Picasso

€ 40,00

Een imposant en royaal geïllustreerd boekwerk over de moeilijke relatie tussen Matisse en Picasso. Dit schitterende boek is uitgegeven door Het Museum of Modern Art in New York naar aanleiding van een tentoonstelling in 2002 over deze twee heerschappen.

[Boekdetails...]

 


Zhou Brothers - 30 years of collaboration

€ 50,00

Compleet overzicht van het werk van deze wereldberoemde Chinese gebroeders. Zij waren de eerste kunstenaars ooit, die toestemming kregen voor een reizende tentoonstelling in de meest bekende Chinese musea, waaronder Het Nationaal Museum in Peking.

[Boekdetails...]

   • «« Begin
  • « Vorige
  • 1
  • Volgende »
  • Einde »»


Toon #  
Resultaten 1 - 11 van 11
Laatste update: Friday, 19 April 2019 04:18