Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.

Gesigneerd / Antiquariaat

Sorteer op:

45 jaar met Philips (gesigneerd)

€ 60,00

Een door Frits Philips gesigneerd boek over de geschiedenis van Philips. Lijvige hardcover, in een prachtige staat. Een zeldzaam gesigneerd exemplaar.

[Boekdetails...]

 


Stad van Letters (gesigneerd)

€ 1.000,00

Een fabelachtige serie van 26 "boeken" gemaakt in het kader van Gent Wereldboekenstad. Maar liefst 52 kunstenaars werkten mee aan dit rode-draadproject. Dit kunstwerk is door alle betrokken kunstenaars gesigneerd. Ook ongesigneerd verkrijgbaar.

[Boekdetails...]

 


Mevrouw de minister (gesigneerd)

€ 75,00

Madeleine Albright was de eerste vrouw die doordrong tot de post van minister van Buitenlandse Zaken in de VS. In haar autobiografie gunt ze de lezer een blik van binnenuit op het reilen en zeilen in het Witte Huis. Gesigneerd.

[Boekdetails...]

 


De Monstertrilogie (gesigneerd)

€ 200,00

We komen weer superlatieven tekort als we dit object moeten beschrijven. De monstertrilogie van Tom Lanoye verpakt in een 'boekblik'. Genummerd, gelimiteerd (999 stuks) en gesigneerd. Exclusief verkrijgbaar, de allerlaatste exemplaren...

[Boekdetails...]

 


Sumo - Helmut Newton (gesigneerd)

€ 9.000,00

Dit is geen boek, dit is een kunstwerk. Het eindresultaat van de grootste en duurste boekproductie ooit. Gesigneerd door fotograaf Helmut Newton in een oplage van 10.000 exemplaren wereldwijd. Het 'boekje' weegt maar liefst 30 kg!

[Boekdetails...]

 


Jane Fonda - mijn leven (gesigneerd)

€ 75,00

Jane Fonda, gelauwerd filmster, persoonlijkheid en veelzijdige vrouw, schreef Mijn leven: een openhartige, inspirerende en verrassende autobiografie, geillustreerd met bijna 200 bijzondere foto's. Gesigneerd.

[Boekdetails...]

 


Rotterdam 1940 - 1945 + DVD

€ 50,00

Een aangrijpend fotoboek van Rotterdam in de oorlogsjaren 1940-1945, aangevuld met een DVD met unieke amateurbeelden. Dit fotoboek is nergens meer verkrijgbaar. De laatste nieuwe exemplaren in Nederland.

[Boekdetails...]

 


Dennis Hopper Photographs 1961 - 1967

€ 2.000,00

Gelimiteerde en gesigneerde uitgave met foto's van de onlangs overleden acteur Dennis Hopper. Hopper was naast acteur en regisseur ook beeldend kunstenaar. Nog maar 1 exemplaar beschikbaar voor Nederland en België...

[Boekdetails...]

 De Gouden Bocht van Amsterdam

€ 125,00

De Gouden Bocht is het meest prestigieuze deel van de Herengracht in Amsterdam, gelegen midden in de grachtengordel. Meer dan drie eeuwen geschiedenis over macht, kunst en leefcultuur zijn bijeengebracht in 336 pagina’s kijk- en leesplezier.

[Boekdetails...]

 


Goud- en zilvermerken van Voet

€ 150,00

Zeer schaarse uitgave met alle Nederlandse goud- en zilvermerken vanaf de vijftiende eeuw. Het overzicht is geordend op plaatsnaam en bevat vele afbeeldingen van merktekens.

[Boekdetails...]

 


Jazz

€ 90,00

Groot formaat fotoboek, mooi uitgevoerd (hardcover, glanspapier, fraaie lay-out) met stemmige zwart-wit foto's van 130 bekende en minder bekende jazzmusici. Zeer schaars, slechts 1 exemplaar beschikbaar.

[Boekdetails...]

 


Introvertissimento - Paul Citroen (gesigneerd)

€ 75,00

Duitstalige, door Paul Citroen met pen gesigneerde uitgave uit 1956. Zeer schaars en in een prachtige staat.

[Boekdetails...]

 


Rinsma State (gesigneerd)

€ 50,00

Eind 2002 kocht het ondernemersechtpaar Dirk en Baukje Scheringa een kapitaal buitenhuis: het landhuis Rinsma State in Driezum. Exclusief gesigneerd voor SpecialeBoeken.nl en inclusief een uitgebreid interview met de Scheringaatjes. Zeldzaam!

[Boekdetails...]

 


S,M,L,XL (Rem Koolhaas)

€ 250,00

Dé architectuurbijbel, hét standaardwerk, dé leidraad. We komen superlatieven tekort als het over dit meesterwerk van Rem koolhaas gaat. Een puntgave 1e druk uit 1995. Een zeer zeldzaam boekwerk en in deze staat nauwelijks nog verkrijgbaar in de wereld.

[Boekdetails...]

 


Metro (gesigneerd)

€ 70,00

Voor dit fotoboek dien je te beschikken over een grote tafel. Een door fotogaaf Larry Yust gesigneerde en gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren. Een onvoorstelbaar mooi kunstwerk van een uitzonderlijk formaat.

[Boekdetails...]

   • «« Begin
  • « Vorige
  • 1
  • Volgende »
  • Einde »»


Toon #  
Resultaten 1 - 16 van 16
Laatste update: Wednesday, 22 May 2019 07:18