Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.
The original water-color paintings by AudubonIt's all Dalí

Beschikbaarheid
In voorraad: 3
Leverbaar binnen:

zeldzaam_24h.png

Rotterdam 1940 - 1945 + DVD

Prijs: € 50,00

Stel een vraag over dit boekEen aangrijpend fotoboek van Rotterdam in de oorlogsjaren 1940-1945, aangevuld met een DVD met unieke amateurbeelden. De uitgave wordt ingeleid door H.J.A. Hofland en Paul van der Laar met respectievelijk een prachtige persoonlijke terugblik en een kritische visie op de oorlogsjaren.

Het boek bevat unieke zwartwitfoto's en kleurenfoto's van amateur- en professionele fotografen, zoals Alphons Hustinx, Henri Berssenbrugge, Eva Besnyo en Kees Molkenboer. De DVD bevat een selectie van 8mm beeldmateriaal, waarop onder meer de mobilisatie op het vliegveld Waalhaven, de brand na het bombardement, de hongerwinter, voedseldroppings, de intocht van de bevrijders en de arrestaties van NSB-ers te zien zijn. De beelden geven een indringend verhaal en tijdsbeeld zoals geen pen dit kan beschrijven.

Dit zeldzame boek is nergens meer verkrijgbaar. Exclusief bij SpecialeBoeken.nl de laatste nieuwe exemplaren in Nederland. De genoemde prijs is (zoals altijd) inclusief verzendkosten.

Auteurs: Henk Hofland, Paul van de Laar, Joop de Jong
Uitgever: Focus Media Groep
Druk: 1e
Uitgiftejaar: 2005
Taal: Nederlands
Bindwijze: Softcover + DVD
ISBN: 978 90 722 1669 4
Gewicht: 1 kg
Formaat: 28 cm hoog / 21 cm breed / 1,5 cm dik
Aantal blz.: 168


 Laatste update: Thursday, 21 February 2019 19:15