Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.
Goud- en zilvermerken van VoetThe original water-color paintings by Audubon
Le Matin

Beschikbaarheid
Dit boek is momenteel niet beschikbaar.
Leverbaar binnen:

not_available.gif

Le Matin

Prijs: € 100,00

Stel een vraag over dit boek

<-- Blader in het boek

Henk van Cauwenbergh werkte 4 jaar als assistent van de wereldberoemde modefotograaf Peter Lindbergh. Daar legde hij de basis voor zijn latere specialisme: Diep in de ziel van mensen kijken en een gevoelige emotie tonen.

Naast modefoto's is Van Cauwenbergh ook bekend van zijn sportfoto's en dan met name foto's over wielrennen. In 2006 werd hij gevraagd door Tectum Publishers, bekend om hun uitzonderlijke uitgaves, om een fotoboek te maken. Het resultaat is een fotoboek in magnumformaat dat zijn weerga niet kent.

Een honderdtal vrouwen is 's ochtends gefotografeerd, net na het ontwaken. Want dit soort vrouwen wordt niet wakker. Nee, die ontwaken.

SpecialeBoeken.nl beschikt over de allerlaatste nieuwe exemplaren van dit ongekend mooie en uitzonderlijk grote "boek". Dit kunstwerk is nergens meer verkrijgbaar. Een buitenkansje... Voor een faire prijs en zoals altijd inclusief verzendkosten in Nederland en België. Zie ook het fotoboek Metro. Eveneens in magnumformaat, bovendien gelimiteerd en gesigneerd!

Auteurs: Henk van Cauwenbergh
Uitgever: Tectum Publishers
Druk: 1e
Uitgiftejaar: 2006
Taal: Engels
Bindwijze: Hardcover + slipcase
ISBN: 978 90 768 8636 7
Gewicht: 5,2 kg
Formaat: 50 cm hoog / 35 cm breed / 3 cm dik
Aantal blz.: 208 Laatste update: Friday, 19 April 2019 04:38