Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.
Matisse - PicassoZhou Brothers - 30 years of collaboration
Metro (gesigneerd)

Beschikbaarheid
In voorraad: 3
Leverbaar binnen:

gesigneerd_24h.png

Metro (gesigneerd)

Prijs: € 70,00

Stel een vraag over dit boek

<-- Blader in het boek

Regisseur, schrijver en fotograaf Larry Yust werd verliefd op de metro toen hij in Parijs een film aan het draaien was. Hij besloot een aantal weken 'ondergronds' te gaan met als resultaat dit ongekend mooie kunstwerk. Panoramische afbeeldingen van een meter breed, laten je zien wat met het blote oog nooit te zien is.

De oversized foto's zijn compilaties van tientallen afzonderlijke foto's die een ongekend totaaloverzicht geven. Larry Yust is verder nog bekend om zijn foto's over Venetië, grafitti en de straten van Los Angeles.

Dit boek is van een uitzonderlijk formaat, opengeslagen is het maar liefst 1 meter breed. Het kunstwerk is gelimiteerd tot slechts 1.000 exemplaren en gesigneerd door fotograaf Larry Yust. Een buitenkans voor een zeer vriendelijke prijs. SpecialeBoeken.nl beschikt slechts over een beperkt aantal exemplaren. Alleen nog maar verkrijgbaar bij onze vrienden van Amazon, maar dan veel duurder...

Auteurs: Larry Yust
Uitgever: Dominique Carré Editeur
Druk: 1e
Uitgiftejaar: 2004
Taal: Engels / Frans
Bindwijze: Hardcover
ISBN: 978-29-157-5500-0
Gewicht: 3,1 kg
Formaat: 31 cm hoog / 50 cm breed / 2,3 cm dik
Aantal blz.: 131

 Laatste update: Friday, 19 April 2019 04:59