Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.

Fotoboeken

Sorteer op:

Sumo - Helmut Newton (gesigneerd)

€ 9.000,00

Dit is geen boek, dit is een kunstwerk. Het eindresultaat van de grootste en duurste boekproductie ooit. Gesigneerd door fotograaf Helmut Newton in een oplage van 10.000 exemplaren wereldwijd. Het 'boekje' weegt maar liefst 30 kg!

[Boekdetails...]

 


At home with Monique & Jan des Bouvrie

€ 50,00

Een inspirerende rondgang door de woning van Monique en Jan des Bouvrie in Nederland en hun huis in Frankrijk. Een klassieker uit 2004 van bijna 3 kilo voor een spotprijs. En uiteraard weer exclusief verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl.

[Boekdetails...]

 


Full Moon

€ 50,00

'Full Moon' van de Amerikaanse fotograaf Michael Light staat bekend als een van de beste wetenschappelijke fotoboeken ooit. Light kreeg de beschikking over de originele NASA-negatieven. Een zeldzame en fonkelnieuwe 1e druk uit 1999.

[Boekdetails...]

 


Selected Portraits

€ 100,00

Bijzonder en zeldzaam fotoboek van een van Neerlands beste fotografen: Patricia Steur. Vele beroemde muzikanten en filmsterren lieten zich door haar fotograferen. Slechts een beperkt aantal splinternieuwe exemplaren beschikbaar...

[Boekdetails...]

 


Rotterdam 1940 - 1945 + DVD

€ 50,00

Een aangrijpend fotoboek van Rotterdam in de oorlogsjaren 1940-1945, aangevuld met een DVD met unieke amateurbeelden. Dit fotoboek is nergens meer verkrijgbaar. De laatste nieuwe exemplaren in Nederland.

[Boekdetails...]

 


Eindhoven Rockcity Tattoo

€ 45,00

Excellent vormgegeven hardcover over de Eindhovense tattoo- en muziekscene. Nieuw in folie en inclusief een speciaal voor het boek samengestelde CD met Eindhovense bands.

[Boekdetails...]

 


Dennis Hopper Photographs 1961 - 1967

€ 2.000,00

Gelimiteerde en gesigneerde uitgave met foto's van de onlangs overleden acteur Dennis Hopper. Hopper was naast acteur en regisseur ook beeldend kunstenaar. Nog maar 1 exemplaar beschikbaar voor Nederland en Belgiƫ...

[Boekdetails...]

 


Le Matin

€ 100,00

Weer zo'n immens fotoboek van een uitzonderlijk formaat. Belgisch fotograaf Henk van Cauwenbergh fotografeerde 100 mooie vrouwen in het vroege ochtendlicht. Net wakker en dan op de gevoelige plaat. En met wat een resultaat...

[Boekdetails...]

 


Metro (gesigneerd)

€ 70,00

Voor dit fotoboek dien je te beschikken over een grote tafel. Een door fotogaaf Larry Yust gesigneerde en gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren. Een onvoorstelbaar mooi kunstwerk van een uitzonderlijk formaat.

[Boekdetails...]

 


Here is New York

€ 120,00

Het idee voor 'Here is New York' ontstond na de aanslag op de Twin Towers in 2002. Het uitgangspunt was eenvoudig: verzamel foto's gemaakt door zoveel mogelijk verschillende mensen vanuit zoveel mogelijk verschillende perspectieven.

[Boekdetails...]

   • «« Begin
  • « Vorige
  • 1
  • Volgende »
  • Einde »»


Toon #  
Resultaten 1 - 10 van 10
Laatste update: Friday, 19 April 2019 04:59