Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.
Klaas Gubbels - de voortgangSelected Portraits
The Godfather Family Album (Art Edition A)

Beschikbaarheid
Dit boek is momenteel niet beschikbaar.
Leverbaar binnen:

not_available.gif

The Godfather Family Album (Art Edition A)

Prijs: € 1,00

Stel een vraag over dit boek

<-- Blader in het boek

Wat een juweel van een boekwerk! Ruim 10 kilo zwaar en van een uitzonderlijk formaat. Een in leer gebonden gelimiteerde en gesigneerde uitgave van slechts 100 exemplaren wereldwijd.

Deze uitgave bevat nooit eerder vertoonde foto´s van het meesterwerk van Francis Ford Coppola. Selecties uit de archieven van de setfotograaf Steve Schapiro geven een kijkje achter de schermen bij de productie van de legendarische trilogie.  Voor de Godfather trilogie van Francis Ford Coppola maakte hij acteurs zoals Marlon Brando, Al Pacino, Robert De Niro, James Caan, Robert Duvall en Diane Keaton onsterfelijk.

Voor het eerst is een uitgebreide collectie foto´s, geselecteerd uit de archieven van Schapiro, van alle drie de Godfather films in één boek uitgebracht. Deze in leer gebonden editie is gelimiteerd tot 100 exemplaren, elk genummerd en gesigneerd door Steve Schapiro. En inclusief een originele foto op kwaliteitspapier.

Klik hier voor de YouTube reportage!

SpecialeBoeken.nl beschikt slechts over 1 exemplaar van deze uitzonderlijke uitgave. Zeer zeldzaam en inclusief een pigment print op Museo Portfolio Rag papier met als titel: 'Don Vito Corleone: A man of reason' (Marlon Brandon), fotoformaat 36 X 28 cm. Direct leverbaar en geen verzendkosten.

Auteurs: Paul Duncan en Steve Schapiro
Uitgever: Taschen
Druk: 1e
Uitgiftejaar: 2008
Taal: Engels, Frans, Duits
Bindwijze: Hardcover + Box
ISBN: 9783 8228 3730 6
Gewicht: 11 kg
Formaat: 44 cm hoog / 29 cm breed / 5 cm
Pagina's: 456 Laatste update: Thursday, 21 February 2019 19:37