Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.
A 100 Years of Dutch ArchitectureBOEK (Piet Hein Eek)
Het verhaal van een kast

Beschikbaarheid
In voorraad: 2
Leverbaar binnen:

24h.gif

Het verhaal van een kast

Prijs: € 30,00

Stel een vraag over dit boek

<-- Blader in het boek

'Dit ben ik, meer of minder heb ik niet te bieden'

De 64-jarige collectioneur en bibliofiel Teun Abbenhuis had een enorme verzameling boeken. Gelezen en ongelezen, sommige van betekenis, andere minder interessant. En verspreid door het gehele huis. Teun besloot in de herfst van zijn leven een ultieme selectie te maken. Alleen de boeken die hem werkelijk beïnvloed hadden bleven over. En daar moest een kast voor worden gemaakt.

Ruimtelijk ontwerper Michiel Mulder en architect Marco Vlemmix ontwierpen de boekenkast. Piet Bergman bouwde het bijzondere meubel. Het resultaat is een 'eerlijke boekenkast'. Met de meest uiteenlopende boeken maar allemaal even bijzonder en betekenisvol voor de bezitter. Een kunstwerk vol met kunstwerken en uniek in zijn soort.

Dit boek is exclusief verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl en is uitgebracht in een beperkte oplage van 200 stuks. De vermelde prijs is (zoals altijd) inclusief verzendkosten.

Auteur: Chriz van de Graaf
Uitgever: Teun Abbenhuis
Druk: 1e
Uitgiftejaar: 2010
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
ISBN: geen (uitgegeven in eigen beheer)
Gewicht: 0,5 kg
Formaat: 14,8 cm hoog / 21 cm breed / 1,5 cm dik
Aantal blz.: 56 Laatste update: Friday, 22 March 2019 18:01