Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.
Ontdek de kikker in 3DRinsma State (gesigneerd)

Beschikbaarheid
In voorraad: 1
Leverbaar binnen:

slechts_1_exemplaar_24h.png

S,M,L,XL (Rem Koolhaas)

Prijs: € 250,00

Stel een vraag over dit boek


Ook al is zijn ontwerpcarrière nog lang niet voorbij, nu al wordt architect Rem Koolkaas vereerd door vakbroeders, kunstenaars en architectuurliefhebbers.

Tussen het ontwerpen door richtte Koolhaas de denktank AMO op, die onderzoek doet naar maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast beschikt Koolhaas over een schrijfgrage pen, waarmee hij enkele monumentale architectuurboeken schreef, zoals ‘Delerious New York’, het immense boekwerk ‘S,M,L,XL’ en de ‘Harvard Design School Guide to Shopping’.

Koolhaas’ bibliografie toont zijn gedachte aan dat de moderne architectuur niet alleen om ontwerpen vraagt.  Erover schrijven, praten en denken heeft inmiddels ook een grote betekenis gekregen. Dat veel collega’s de visie van Koolhaas steunen bleek nog eens in 2000, toen de bouwmeester hun uitzonderlijke hulde in ontvangst nam met het winnen van de Pritzker Prize, een soort Nobelprijs onder de architecten.

 <- Klik hier voor een
  YouTube reportage!

S,M,L,XL wordt wereldwijd beschouwd als een meesterwerk. SpecialeBoeken.nl beschikt over slechts 1 exemplaar van deze fantastische en spiksplinternieuwe 1e druk.

Auteurs: Rem Koolhaas, Bruce Mau
Uitgever: Monacelli Press
Druk: 1e
Uitgiftejaar: 1995
Taal: Engels
Bindwijze: Hardcover
ISBN: 978 18 852 5486 3
Gewicht: 3 kg
Formaat: 24 cm hoog / 19 cm breed / 7 cm dik
Aantal blz.: 1376

 Laatste update: Friday, 19 April 2019 04:40