Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.

Archief / verkocht

Sorteer op:

Italiaanse osteria's

€ 1,00

Meer dan 500 traditionele Italiaanse recepten afkomstig van specialiteitenrestaurants uit alle twintig regio's die het land telt. De recepten vormen een staalkaart van de regionale Italiaanse traditie. De laatste nieuwe exemplaren.

[Boekdetails...]

 


Mind of their own (Erwin Olaf)

€ 1,00

Een van Nederlands beroemdste fotografen Erwin Olaf, portretteert in dit fotoboek uit 1995 een aantal verstandelijk gehandicapten alsof het professionele modellen zijn. Het kunstwerk is gesigneerd door de fotograaf zelf.

[Boekdetails...]

 


Geef - Bill Clinton (gesigneerd)

€ 250,00

Een gesigneerd exemplaar van één van Amerika's meest spraakmakende ex-presidenten. Gesigneerd in Amsterdam in 2007. Uniek en zeldzaam. Voor de echte liefhebber. Slechts 1 exemplaar beschikbaar.

[Boekdetails...]

 


Thuiskomen (Emile van Dijk)

€ 1,00

Emile van Dijk is een begrip in de wereld van interieur en design. In 2007 kwam zijn boek Thuiskomen op de markt. SpecialeBoeken.nl beschikt over de allerlaatste exemplaren in Nederland. Een collectersitem.

[Boekdetails...]

 


50 jaar betaald voetbal

€ 1,00

Ruim 3 kilogram boek over de geschiedenis van het betaald voetbal in Nederland. En zoals vaak exclusief verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl. Een waar collectorsitem. Met bijdragen van onder andere Johan Derksen en Jean Nelissen.

[Boekdetails...]

 


The Godfather Family Album (Art Edition A)

€ 1,00

Nog nooit eerder vertoonde foto's van Francis Ford Coppola's meesterwerk. Door fotograaf Steve Schapiro geselecteerde setfoto's, geven een insider view. Deze editie (A) is beperkt tot 100 exemplaren wererldwijd, genummerd en gesigneerd door Steve Schapiro

[Boekdetails...]

 


Light in Architecture

€ 1,00

Licht en architectuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu om natuurlijk licht of om kunstmatig licht gaat. Dit volumineuze boekwerk belicht de rol van licht in de moderne architectuur. Onder het motto 'zonder licht geen architectuur'.

[Boekdetails...]

 


Bikers in Holland (gesigneerd)

€ 1,00

Fotograaf Duco de Vries besloot zélf een kijkje te nemen bij een van de motorclubs in Nederland, en kreeg toestemming om, 10 jaar lang, met zijn camera vast te leggen wat hij maar wilde. Zeer schaars en gewild fotoboek.

[Boekdetails...]

 


My Life (gesigneerd)

€ 1,00

Gesigneerde autobiografie van één van Amerika's meest spraakmakende ex-presidenten. Het betreft ook nog eens een 1e druk. Uniek en zeldzaam. Voor de echte liefhebber. Slechts 1 exemplaar beschikbaar....

[Boekdetails...]

 


Delicious

€ 1,00

Annabel Langbein brengt sensationele, stijlvolle gerechten binnen het bereik van iedereen door de onzekerheid uit het koken weg te nemen. Haar recepten zijn geschreven met de huidige drukke levensstijl in gedachten.

[Boekdetails...]

 


SHV 1896-1996 (Irma Boom)

€ 1,00

Dit is hét icoon van modern Nederlands grafisch design. Toen dit elf centimeter dikke boek (3,5 kilo zwaar, 2.136 ongenummerde pagina’s) in 1996 verscheen, veroorzaakte het een sensatie. Ongekend zeldzaam, slechts 1 exemplaar beschikbaar...

[Boekdetails...]

 


Moonfire (gesigneerd)

€ 1,00

Schitterende gelimiteerde uitgave (1.969 exemplaren) over de eerste reis naar de maan. Deze indrukwekkende uitgave gaat gepaard met een door Buzz Aldrin gesigneerde foto. Buzz Aldrin was de tweede mens op de maan, na Neil Armstrong.

[Boekdetails...]

 


It's all Dalí

€ 1,00

Deze rijk geïllustreerde publicatie belicht alle fascinerende facetten van Dalí's kunstenaarschap: schilderijen en tekeningen, maar ook modeontwerpen, filmstills, foto's, meubelen en andere zaken waaruit Dalí's oneindige veelzijdigheid blijkt.

[Boekdetails...]

 


Lofts of London

€ 40,00

Neem een kijkje in de mooiste 'appartementen' van Londen. Plekken die je normaal nooit zult zien, vindt je in dit royale en prachtig geïllustreerde boekwerk. Architectonisch zeer interessant, maar ook de verschillende interieurs mogen er zijn.

[Boekdetails...]

 


BOEK (Piet Hein Eek)

€ 1,00

Zo jong en onschuldig en nu al wereldberoemd. Piet Hein Eek bepaalt de norm op designgebied en dit monument geeft een zeldzame inzage in zowel ontwerproces als eindresultaat. Het BOEK is nu al een klassieker in de designwereld.

[Boekdetails...]

 


Vincent van Gogh - De Brieven

€ 1,00

Het Brievenproject is het meest ambitieuze project dat ooit door het Van Gogh Museum is geïnitieerd. Alle brieven die Van Gogh ooit schreef verzameld in 1 meesterwerk. Een ongekend mooie uitgave.

[Boekdetails...]

 


Roger Moore - Voor altijd James Bond (gesigneerd)

€ 1,00

Vlotgeschreven, geestige (met veel droge humor) memoires van een belangrijk filmacteur, in alle opzichten een typische Engelse gentleman. Met twee katernen foto's in kleur en zwart-wit. Gesigneerd.

[Boekdetails...]

 


Verf

€ 1,00

Een uniek boek over alle aspecten van het gebruik van verf door de mens, geschreven vanuit het perspectief van de kunstenaar. Met tal van illustraties en analyses van beroemde schilderingen. Fraaie en schaarse hardcover.

[Boekdetails...]

 


A 100 Years of Dutch Architecture

€ 1,00

Lijvig boekwerk over de invloed in de wereld van de Nederlandse architectuur gedurende de periode 1900 tot 2000. Nederlandse architecten namen gedurende deze periode het voortouw op het gebied van vernieuwing en probleemoplossend denken.

[Boekdetails...]

 


The original water-color paintings by Audubon

€ 1,00

Zeer schaarse set boeken met alle afbeeldingen van het wereldberoemde boek 'Birds of America' van John James Audubon. Twee exemplaren in box, prachtige staat.

[Boekdetails...]

   • «« Begin
  • « Vorige
  • 1
  • Volgende »
  • Einde »»


Toon #  
Resultaten 1 - 20 van 20
Laatste update: Wednesday, 22 May 2019 06:54