Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.

Alle boeken

Sorteer op:

Het verhaal van een kast

€ 30,00

Dit kunstwerkje gaat over een boekenkast. Speciaal ontworpen voor een reeds bestaande collectie boeken. De omgekeerde werkelijkheid? Een gelimiteerde uitgave en wederom exclusief verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl.

[Boekdetails...]

 


Jane Fonda - mijn leven (gesigneerd)

€ 75,00

Jane Fonda, gelauwerd filmster, persoonlijkheid en veelzijdige vrouw, schreef Mijn leven: een openhartige, inspirerende en verrassende autobiografie, geillustreerd met bijna 200 bijzondere foto's. Gesigneerd.

[Boekdetails...]

 


Matisse - Picasso

€ 40,00

Een imposant en royaal geïllustreerd boekwerk over de moeilijke relatie tussen Matisse en Picasso. Dit schitterende boek is uitgegeven door Het Museum of Modern Art in New York naar aanleiding van een tentoonstelling in 2002 over deze twee heerschappen.

[Boekdetails...]

 


Content - Rem Koolhaas

€ 60,00

Rechtstreeks geimporteerd uit Amerika: De opvolger van het fameuze boek S,M,L,XL van toparchitect Rem Koolhaas. Slechts een beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar. Tweedehands maar in perfecte staat.

[Boekdetails...]

 


Ontdek de kikker in 3D

€ 55,00

Mooi vormgegeven 3D-boek over de kikker. Het gedetailleerde, van kunststof vervaardigde skelet in het midden van het boek, verandert met het omslaan van de pagina's.

[Boekdetails...]

 


The Peaceful Pill Handbook

€ 50,00

The Peaceful Pill Handbook is het omstreden en tevens baanbrekende boek over zelfdoding en euthanasie. Dit boek is verboden in Australië. De schrijver, Dr. philip Nitschke, wordt door zijn tegenstanders 'Dr. Death' genoemd.

[Boekdetails...]

 


MIJN PSV DNA

€ 34,95

Niet meer verkrijgbaar in de reguliere boekhandel. Voor de echte PSV-supporter.

[Boekdetails...]

 


Metro (gesigneerd)

€ 70,00

Voor dit fotoboek dien je te beschikken over een grote tafel. Een door fotogaaf Larry Yust gesigneerde en gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren. Een onvoorstelbaar mooi kunstwerk van een uitzonderlijk formaat.

[Boekdetails...]

 Selected Portraits

€ 100,00

Bijzonder en zeldzaam fotoboek van een van Neerlands beste fotografen: Patricia Steur. Vele beroemde muzikanten en filmsterren lieten zich door haar fotograferen. Slechts een beperkt aantal splinternieuwe exemplaren beschikbaar...

[Boekdetails...]

 


Introvertissimento - Paul Citroen (gesigneerd)

€ 75,00

Duitstalige, door Paul Citroen met pen gesigneerde uitgave uit 1956. Zeer schaars en in een prachtige staat.

[Boekdetails...]

 


Beautiful Inside My Head Forever

€ 400,00

Dit is geen boek, dit is een kunstwerk. Het is de catalogus van de wereldbroemde veiling in september 2008 van een aantal werken van Damien Hirst bij Sotheby's. Uitgebracht in een oplage van slechts 5.000 stuks en destijds binnen 1 dag uitverkocht.

[Boekdetails...]

 


Zhou Brothers - 30 years of collaboration

€ 50,00

Compleet overzicht van het werk van deze wereldberoemde Chinese gebroeders. Zij waren de eerste kunstenaars ooit, die toestemming kregen voor een reizende tentoonstelling in de meest bekende Chinese musea, waaronder Het Nationaal Museum in Peking.

[Boekdetails...]

 


De Gouden Bocht van Amsterdam

€ 125,00

De Gouden Bocht is het meest prestigieuze deel van de Herengracht in Amsterdam, gelegen midden in de grachtengordel. Meer dan drie eeuwen geschiedenis over macht, kunst en leefcultuur zijn bijeengebracht in 336 pagina’s kijk- en leesplezier.

[Boekdetails...]

 


Michael Jackson - De Biografie

€ 75,00

Dit is op het moment de meest begeerde biografie van Nederland! Een vuistdik boek van meer dan 700 bladzijden. Spiksplinternieuw en zéér beperkt leverbaar. De allerlaatste nieuwe exemplaren exclusief verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl.

[Boekdetails...]

 


White Ass European Cowboy

€ 100,00

Met trots presenteert SpecialeBoeken.nl dit boekwerk van vinyl. Een 'awardwinning' kunstwerk gemaakt door muzikant en kunstenaar Arno Hintjens. Gelimiteerd, zeldzaam en ongekend... Klik op het boek en blader er doorheen.

[Boekdetails...]

 


Eindhoven Rockcity Tattoo

€ 45,00

Excellent vormgegeven hardcover over de Eindhovense tattoo- en muziekscene. Nieuw in folie en inclusief een speciaal voor het boek samengestelde CD met Eindhovense bands.

[Boekdetails...]

 


Full Moon

€ 50,00

'Full Moon' van de Amerikaanse fotograaf Michael Light staat bekend als een van de beste wetenschappelijke fotoboeken ooit. Light kreeg de beschikking over de originele NASA-negatieven. Een zeldzame en fonkelnieuwe 1e druk uit 1999.

[Boekdetails...]

 


Dennis Hopper Photographs 1961 - 1967

€ 2.000,00

Gelimiteerde en gesigneerde uitgave met foto's van de onlangs overleden acteur Dennis Hopper. Hopper was naast acteur en regisseur ook beeldend kunstenaar. Nog maar 1 exemplaar beschikbaar voor Nederland en België...

[Boekdetails...]

 


Waarom een buitenboordmotor eenzaam is

€ 45,00

Bekroond boek over de Nederlandse taal voor kinderen en andere mensen. Alles wat u als kind al wou vragen over het Nederlands, maar nu met antwoorden. Moeilijk verkrijgbaar boek, slechts 1 exemplaar beschikbaar.

[Boekdetails...]

 

Toon #  
Resultaten 1 - 20 van 39
Laatste update: Friday, 19 April 2019 05:09