Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.

Alle boeken

Sorteer op:

The Peaceful Pill Handbook

€ 50,00

The Peaceful Pill Handbook is het omstreden en tevens baanbrekende boek over zelfdoding en euthanasie. Dit boek is verboden in Australië. De schrijver, Dr. philip Nitschke, wordt door zijn tegenstanders 'Dr. Death' genoemd.

[Boekdetails...]

 


MIJN PSV DNA

€ 34,95

Niet meer verkrijgbaar in de reguliere boekhandel. Voor de echte PSV-supporter.

[Boekdetails...]

 Metro (gesigneerd)

€ 70,00

Voor dit fotoboek dien je te beschikken over een grote tafel. Een door fotogaaf Larry Yust gesigneerde en gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren. Een onvoorstelbaar mooi kunstwerk van een uitzonderlijk formaat.

[Boekdetails...]

 


Selected Portraits

€ 100,00

Bijzonder en zeldzaam fotoboek van een van Neerlands beste fotografen: Patricia Steur. Vele beroemde muzikanten en filmsterren lieten zich door haar fotograferen. Slechts een beperkt aantal splinternieuwe exemplaren beschikbaar...

[Boekdetails...]

 


Introvertissimento - Paul Citroen (gesigneerd)

€ 75,00

Duitstalige, door Paul Citroen met pen gesigneerde uitgave uit 1956. Zeer schaars en in een prachtige staat.

[Boekdetails...]

 


Beautiful Inside My Head Forever

€ 400,00

Dit is geen boek, dit is een kunstwerk. Het is de catalogus van de wereldbroemde veiling in september 2008 van een aantal werken van Damien Hirst bij Sotheby's. Uitgebracht in een oplage van slechts 5.000 stuks en destijds binnen 1 dag uitverkocht.

[Boekdetails...]

 


Zhou Brothers - 30 years of collaboration

€ 50,00

Compleet overzicht van het werk van deze wereldberoemde Chinese gebroeders. Zij waren de eerste kunstenaars ooit, die toestemming kregen voor een reizende tentoonstelling in de meest bekende Chinese musea, waaronder Het Nationaal Museum in Peking.

[Boekdetails...]

 


De Gouden Bocht van Amsterdam

€ 125,00

De Gouden Bocht is het meest prestigieuze deel van de Herengracht in Amsterdam, gelegen midden in de grachtengordel. Meer dan drie eeuwen geschiedenis over macht, kunst en leefcultuur zijn bijeengebracht in 336 pagina’s kijk- en leesplezier.

[Boekdetails...]

 


Michael Jackson - De Biografie

€ 75,00

Dit is op het moment de meest begeerde biografie van Nederland! Een vuistdik boek van meer dan 700 bladzijden. Spiksplinternieuw en zéér beperkt leverbaar. De allerlaatste nieuwe exemplaren exclusief verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl.

[Boekdetails...]

 


White Ass European Cowboy

€ 100,00

Met trots presenteert SpecialeBoeken.nl dit boekwerk van vinyl. Een 'awardwinning' kunstwerk gemaakt door muzikant en kunstenaar Arno Hintjens. Gelimiteerd, zeldzaam en ongekend... Klik op het boek en blader er doorheen.

[Boekdetails...]

 


Eindhoven Rockcity Tattoo

€ 45,00

Excellent vormgegeven hardcover over de Eindhovense tattoo- en muziekscene. Nieuw in folie en inclusief een speciaal voor het boek samengestelde CD met Eindhovense bands.

[Boekdetails...]

 


Full Moon

€ 50,00

'Full Moon' van de Amerikaanse fotograaf Michael Light staat bekend als een van de beste wetenschappelijke fotoboeken ooit. Light kreeg de beschikking over de originele NASA-negatieven. Een zeldzame en fonkelnieuwe 1e druk uit 1999.

[Boekdetails...]

 


Dennis Hopper Photographs 1961 - 1967

€ 2.000,00

Gelimiteerde en gesigneerde uitgave met foto's van de onlangs overleden acteur Dennis Hopper. Hopper was naast acteur en regisseur ook beeldend kunstenaar. Nog maar 1 exemplaar beschikbaar voor Nederland en België...

[Boekdetails...]

 


Waarom een buitenboordmotor eenzaam is

€ 45,00

Bekroond boek over de Nederlandse taal voor kinderen en andere mensen. Alles wat u als kind al wou vragen over het Nederlands, maar nu met antwoorden. Moeilijk verkrijgbaar boek, slechts 1 exemplaar beschikbaar.

[Boekdetails...]

 


Klaas Gubbels - de voortgang

€ 40,00

Klaas Gubbels is de schepper van een intrigerend oeuvre van schilderijen, beelden, grafiek en objecten. Het boek wordt geleverd inclusief een unieke DVD met een uitzending van het VPRO-programma "Het uur van de wolf".

[Boekdetails...]

 


Stad van Letters (gesigneerd)

€ 1.000,00

Een fabelachtige serie van 26 "boeken" gemaakt in het kader van Gent Wereldboekenstad. Maar liefst 52 kunstenaars werkten mee aan dit rode-draadproject. Dit kunstwerk is door alle betrokken kunstenaars gesigneerd. Ook ongesigneerd verkrijgbaar.

[Boekdetails...]

 


Schilders van een andere werkelijkheid

€ 150,00

Fraai, compleet en overzichtelijk naslagwerk over de collectie van het inmiddels gesloten Scheringa Museum voor Realisme in Spanbroek. Zeer schaars en in absolute nieuwstaat.

[Boekdetails...]

 


Here is New York

€ 120,00

Het idee voor 'Here is New York' ontstond na de aanslag op de Twin Towers in 2002. Het uitgangspunt was eenvoudig: verzamel foto's gemaakt door zoveel mogelijk verschillende mensen vanuit zoveel mogelijk verschillende perspectieven.

[Boekdetails...]

 


At home with Monique & Jan des Bouvrie

€ 50,00

Een inspirerende rondgang door de woning van Monique en Jan des Bouvrie in Nederland en hun huis in Frankrijk. Een klassieker uit 2004 van bijna 3 kilo voor een spotprijs. En uiteraard weer exclusief verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl.

[Boekdetails...]

 

Toon #  
Resultaten 1 - 20 van 39
Laatste update: Friday, 22 March 2019 17:01