Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om boeken toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.

Alle boeken

Sorteer op:

Klaas Gubbels - de voortgang

€ 40,00

Klaas Gubbels is de schepper van een intrigerend oeuvre van schilderijen, beelden, grafiek en objecten. Het boek wordt geleverd inclusief een unieke DVD met een uitzending van het VPRO-programma "Het uur van de wolf".

[Boekdetails...]

 


Stad van Letters (gesigneerd)

€ 1.000,00

Een fabelachtige serie van 26 "boeken" gemaakt in het kader van Gent Wereldboekenstad. Maar liefst 52 kunstenaars werkten mee aan dit rode-draadproject. Dit kunstwerk is door alle betrokken kunstenaars gesigneerd. Ook ongesigneerd verkrijgbaar.

[Boekdetails...]

 


Schilders van een andere werkelijkheid

€ 150,00

Fraai, compleet en overzichtelijk naslagwerk over de collectie van het inmiddels gesloten Scheringa Museum voor Realisme in Spanbroek. Zeer schaars en in absolute nieuwstaat.

[Boekdetails...]

 


Here is New York

€ 120,00

Het idee voor 'Here is New York' ontstond na de aanslag op de Twin Towers in 2002. Het uitgangspunt was eenvoudig: verzamel foto's gemaakt door zoveel mogelijk verschillende mensen vanuit zoveel mogelijk verschillende perspectieven.

[Boekdetails...]

 


At home with Monique & Jan des Bouvrie

€ 50,00

Een inspirerende rondgang door de woning van Monique en Jan des Bouvrie in Nederland en hun huis in Frankrijk. Een klassieker uit 2004 van bijna 3 kilo voor een spotprijs. En uiteraard weer exclusief verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl.

[Boekdetails...]

 


Goud- en zilvermerken van Voet

€ 150,00

Zeer schaarse uitgave met alle Nederlandse goud- en zilvermerken vanaf de vijftiende eeuw. Het overzicht is geordend op plaatsnaam en bevat vele afbeeldingen van merktekens.

[Boekdetails...]

 


Le Matin

€ 100,00

Weer zo'n immens fotoboek van een uitzonderlijk formaat. Belgisch fotograaf Henk van Cauwenbergh fotografeerde 100 mooie vrouwen in het vroege ochtendlicht. Net wakker en dan op de gevoelige plaat. En met wat een resultaat...

[Boekdetails...]

 


De Monstertrilogie (gesigneerd)

€ 200,00

We komen weer superlatieven tekort als we dit object moeten beschrijven. De monstertrilogie van Tom Lanoye verpakt in een 'boekblik'. Genummerd, gelimiteerd (999 stuks) en gesigneerd. Exclusief verkrijgbaar, de allerlaatste exemplaren...

[Boekdetails...]

 


Lexicon of the Belgian romantic painters

€ 50,00

Encyclopedisch boekwerk met een compleet overzicht van alle Belgische romantische schilders in de periode 1750 - 1875. Inclusief 48 pagina's met signaturen. Een onmisbaar naslagwerk voor liefhebbers van de Belgische romantische school.

[Boekdetails...]

 


45 jaar met Philips (gesigneerd)

€ 60,00

Een door Frits Philips gesigneerd boek over de geschiedenis van Philips. Lijvige hardcover, in een prachtige staat. Een zeldzaam gesigneerd exemplaar.

[Boekdetails...]

 


PSV 1988 + DVD

€ 50,00

Zeldzame gelimiteerde (1.988 stuks) en genummerde hardcover over het gouden jaar 1988. Deze titel is inclusief DVD. Exclusief verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl. De allerlaatste nieuwe exemplaren in Nederland...

[Boekdetails...]

 Rinsma State (gesigneerd)

€ 50,00

Eind 2002 kocht het ondernemersechtpaar Dirk en Baukje Scheringa een kapitaal buitenhuis: het landhuis Rinsma State in Driezum. Exclusief gesigneerd voor SpecialeBoeken.nl en inclusief een uitgebreid interview met de Scheringaatjes. Zeldzaam!

[Boekdetails...]

 


Rotterdam 1940 - 1945 + DVD

€ 50,00

Een aangrijpend fotoboek van Rotterdam in de oorlogsjaren 1940-1945, aangevuld met een DVD met unieke amateurbeelden. Dit fotoboek is nergens meer verkrijgbaar. De laatste nieuwe exemplaren in Nederland.

[Boekdetails...]

 


Lofts of Brussels

€ 40,00

De mooiste lofts van Brussel komen in dit imposante boekwerk voorbij. Voormalige leerlooierijen, schoolgebouwen, fabriekspanden en pakhuizen passeren de revue. Het ombouwen van een industrieel gebouw tot een bewoonbare ruimte is een kunst op zich.

[Boekdetails...]

 


Mevrouw de minister (gesigneerd)

€ 75,00

Madeleine Albright was de eerste vrouw die doordrong tot de post van minister van Buitenlandse Zaken in de VS. In haar autobiografie gunt ze de lezer een blik van binnenuit op het reilen en zeilen in het Witte Huis. Gesigneerd.

[Boekdetails...]

 


Sumo - Helmut Newton (gesigneerd)

€ 9.000,00

Dit is geen boek, dit is een kunstwerk. Het eindresultaat van de grootste en duurste boekproductie ooit. Gesigneerd door fotograaf Helmut Newton in een oplage van 10.000 exemplaren wereldwijd. Het 'boekje' weegt maar liefst 30 kg!

[Boekdetails...]

 


Jazz

€ 90,00

Groot formaat fotoboek, mooi uitgevoerd (hardcover, glanspapier, fraaie lay-out) met stemmige zwart-wit foto's van 130 bekende en minder bekende jazzmusici. Zeer schaars, slechts 1 exemplaar beschikbaar.

[Boekdetails...]

 


S,M,L,XL (Rem Koolhaas)

€ 250,00

Dé architectuurbijbel, hét standaardwerk, dé leidraad. We komen superlatieven tekort als het over dit meesterwerk van Rem koolhaas gaat. Een puntgave 1e druk uit 1995. Een zeer zeldzaam boekwerk en in deze staat nauwelijks nog verkrijgbaar in de wereld.

[Boekdetails...]

 


Het verhaal van een kast

€ 30,00

Dit kunstwerkje gaat over een boekenkast. Speciaal ontworpen voor een reeds bestaande collectie boeken. De omgekeerde werkelijkheid? Een gelimiteerde uitgave en wederom exclusief verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl.

[Boekdetails...]

 

Toon #  
Resultaten 1 - 20 van 39
Laatste update: Wednesday, 22 May 2019 07:19