PDF Afdrukken E-mailadres

6 januari 2011

Spanbroek
 -  Dirk Scheringa heeft onlangs exclusief 15 exemparen van het boek Rinsma State gesigneerd. Sinds het drama bij de DSB bank is er een ware run op deze in april 2008 verschenen titel ontstaan.

Ondanks het feit dat Dirk Scheringa de publiciteit mijdt, was hij toch bereid om voor SpecialeBoeken.nl een uitzondering te maken. Hij signeerde in zijn woonplaats Spanbroek een vijftiental exemplaren van het zeldzame boek Rinsma State. Hij was zelfs bereid om voor SpecialeBoeken.nl op de foto te gaan. Wekelijks krijgt hij vele tientallen verzoeken voor interviews en fotoshoots. We zijn er trots op dat hij exclusief voor SpecialeBoeken.nl een uitzondering heeft gemaakt.Het boek ‘Rinsma State - Van Sytzama tot Scheringa’ gaat over de aankoop van de villa Rinsma State door Scheringa. De ingrijpende renovatie van het landhuis en het omringende park van Rinsma State kostte enkele miljoenen euro’s.

Het ondernemersechtpaar Scheringa gaat in het boek uitgebreid in op persoonlijke motieven bij het verwerven van de villa. Openhartig vertellen ze over hun leven, de carrière van Dirk Scheringa en de gevolgen van de snelle klim op de maatschappelijke ladder. Exclusief verkrijgbaar bij SpecialeBoeken.nl! Slechts een beperkt aantal gesigneerde exemplaren...Klik hier voor meer info